<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.11.2021 567

Детектив шоу «МАСКА» Олег Винник зізнався, хто із зіркових колег довів його до сліз

Другий сезон найзагадковішого на українському ТБ шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», у самому розпалі, та глядачі вже дізнались імена п’яти знаменитостей, які приховувались у надзвичайних образах. На знімальному майданчику детектив проєкту Олег Винник розповів, таємницю якої маски він ніяк не може розгадати, а також якій суперзірці своїм виступом вдалося розчулити його до сліз.

gaUDWfCWHmZTOKaD0Ehxecbz3MI5RCkTyvXdsPb6_23.11.21

За словами Олег Винника, таємничі герої гіпершоу «МАСКА» не перестають вражати своїми талантами та заплутувати багатозначними підказками і натяками. Ось, наприклад, високотехнологічний Робот ніяк не дає спокою артистові.

«Робот мене спантеличує! Тому що руки в нього наче й чоловічі, а нижня частина тіла струнка, ноги худенькі. А ще дуже не хочу, щоб нас покинуло Порося», – зазначив Олег Винник у бекстейджі шоу «МАСКА».

Та був серед усіх героїв двох сезонів учасник, який зміг викликати в зіркового детектива надзвичайно сильні емоції. Виступ фантастичного Махаона, в образі якого маскувалась капітан зіркової сотні шоу «Співають всі!» Наталія Могилевська, Винник пам’ятає й досі.

«Минулого року Наталя Могилевська вразила мене в саме серце. Я сказав їй про це, але вона подумала, що я жартую. Та це була чиста правда. Мене просто ніхто ніколи таким сентиментальним не бачив – ця скупа чоловіча сльоза таки потекла. Я розчулився і все», – поділився одкровенням Олег Винник в інтерв’ю каналу «Україна». 

Дивіться новий сезон найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Детектив шоу «МАСКА» Олег Винник зізнався, хто із зіркових колег довів його до сліз 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.11.2021 567
Еще материалы раздела «Афіша»