<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
23.11.2021 1276

Чорний Тигр допоможе не всім: як залучити удачу та гроші у 2022 році

Астрологи розповіли, як залучити успіх у своє життя в наступному році Чорного Тигра.

Про це повідомляє RSUTE.

Насамперед, на думку астрологів, необхідно залишити весь негатив у році, що минає, зокрема людей, які вам неприємні. Потрібно провести генеральне прибирання та викинути всі непотрібні речі, які захаращують житловий простір. Загляньте на далекі полиці всіх шаф та дістаньте звідти старі речі, якими ви не користуєтесь.

Крім того, напередодні свята варто відмовитися від необдуманих витрат, щоб не розпочати рік із порожніми кишенями. Відповідально підійдіть до фінансового планування та обов'язково майте "фінансову подушку", яка врятує у скрутний момент.

У новорічну ніч краще не влаштовувати галасливих вечірок у колі незнайомих людей, 2022 року краще зустріти з родиною чи близькими друзями. У святковому вбранні краще використовувати речі чорних, сірих, синіх чи бежевих кольорів. У жодному разі не варто одягати речі з тигровим принтом.

Щоб у будинку водилися гроші, не варто нікому позичати навіть маленькі суми напередодні урочистостей. на новорічний стіл під скатертину можна покласти кілька срібних монет, які залучать фінанси у новому році.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чорний Тигр допоможе не всім: як залучити удачу та гроші у 2022 році 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
23.11.2021 1276
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»