НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
24.11.2021 1141

У Кличка спростували перекриття мосту Патона – це «маніпуляція»

Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник спростував інформацію про нібито перекриття з 29 листопада мосту Патона.

Відповідний допис він розмістив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Інформація про перекриття мосту Патона із 29 листопада не відповідає дійсності і є маніпуляцією", - заявив посадовець.

Він наголосив, що з огляду на аварійний стан споруди із 2020 року обмежено в’їзд на міст будь-якого транспорту, навантаження на вісь якого перевищує 6 тонн, а також обмежено рух крайніми правими смугами в обох напрямках. "І саме у такому режимі міст продовжує працювати", - заявив Поворозник.

За його словами, сьогодні триває процедура закупівель щодо розробки проєктно-кошторисної документації із реставрації з пристосуванням мосту ім. Є.О.Патона.

"Про перекриття руху на мосту взагалі не йдеться! І подібна інформація є навмисною маніпуляцією", – підкреслив Поворозник.

КМДА повідомляла, що 6 та 13 листопада був проведений візуальний та технічний огляд, який не виявив нових процесів руйнації конструкції мосту Патона.

Раніше у соцмережах поширили інформацію, що з 29 листопада міст Патона перекриють на два місяці через термінові роботи.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кличка спростували перекриття мосту Патона – це «маніпуляція» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
24.11.2021 1141
Еще материалы раздела «Столиця»