<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Політика
Україна
24.11.2021 804

В Укроборонпромі схвалили проєкти двох програм

Рада директорів державного концерну «Укроборонпром» ухвалила проєкти двох програм - імпортозаміщення, а також енергоефективності.

630_360_1583920877-154_24.11.21

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі концерну.

Зазначається, що програма імпортозаміщення передбачає зниження ризиків залежності від іноземної продукції, робіт чи послуг на підприємствах концерну в середньостроковій перспективі.

Йдеться, в тому числі, про заміну низки імпортних складових, які використовуються для виробництва ОВТ. Зокрема, ДП «Антонов» уже перебуває в процесі реалізації заходів, які дадуть змогу виготовити три літаки Ан-178 без російських комлектуючих.

Водночас програма з енергоефективності містить заходи зі зменшення частки витрат на енергоресурси в собівартості продукції концерну – зокрема, передбачена реалізація пілотних проєктів ЕСКО.

Як повідомляв Укрінформ, Укроборонпром та Інститут оборонного аналізу (IDA) США підписали угоду про співробітництво для посилення партнерства в оборонній промисловості.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Укроборонпромі схвалили проєкти двох програм 5.00 5 1
Політика / Україна
24.11.2021 804
Еще материалы раздела «Україна»