<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
24.11.2021 836

В Україні заснували протидиверсійну оборону національного флоту

В Україні протягом року заснували протидиверсійну оборону національного флоту. Під час якої військові відпрацьовували нові способи та методи пошуку підводних диверсантів, застосування зброї проти них.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ВМС ЗСУ.

Так, у рамках підбиття підсумків діяльності ЗСУ за 2021 рік, у пункті базування Одеса та в акваторії Чорного моря було проведено інструкторсько-методичне заняття "Організація протипідводної диверсійної оборони пунктів базування".

6_f6_24.11.2021_1

"Ми створили кілька навчальних груп. Вони по черзі переходили з одного навчального місця в інше, де їм демонстрували роботу розрахунків на постах із висвітлення надводної та підводної обстановки, водолазного, плавного та берегового патруля", - йдеться в повідомленні.

Під час якого, зокрема, керівникам підрозділів продемонстрували порядок виконання завдань протипідводно-диверсійної оборони пунктів базувань.

Разом з тим військові командири під час таких маневрів відпрацьовували ухвалення рішень під час мінливої обстановки, а також порядок застосування зброї в сучасних умовах.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні заснували протидиверсійну оборону національного флоту 5.00 5 2
Політика / Україна
24.11.2021 836
Еще материалы раздела «Україна»