<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Політика
Україна
24.11.2021 593

У Раді озвучили алгоритм у разі вторгнення РФ

У разі початку військових дій Росії проти України Верховна Рада протягом кількох годин збереться на засідання для запровадження надзвичайного чи воєнного стану в країні.

Про це розповів віце-спікер парламенту Олександр Корнієнко в інтерв'ю Радіо Свобода.

"У Верховної Ради може один бути лише план - якщо є завдання запровадити воєнний чи надзвичайний стан, або зробити відповідні голосування, вона має протягом кількох годин зібратися. Зрозуміло, що хтось не в Україні, їм важче це буде зробити. Але щодо України, якщо це не тиждень роботи в округах, я думаю, що потенціал за кілька годин зібратися є. Якщо тиждень роботи в округах, то думаю, що восьми годин - це найвіддаленіші куточки", - каже Корнієнко.

Також він повідомив, що у разі активних військових дій до депутатів використовуватимуть засоби захисту, щоб вони могли голосувати.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Раді озвучили алгоритм у разі вторгнення РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
24.11.2021 593
Еще материалы раздела «Україна»