НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
Політика
Україна
25.11.2021 747

Сенатори США пропонують збільшити оборонну допомогу Україні

Сенатори США внесли до проєкту закону США про оборонний бюджет NDAA-2022 пропозицію щодо збільшення допомоги Україні у сфері безпеки й оборони на тлі нинішньої агресії з боку РФ.

Про це повідомляє в середу видання Politico.

«Сенатори Роб Портман і Джин Шахін прагнуть збільшити фінансування Пентагону з метою озброєння України, додавши ще $50 мільйонів у рамках щорічного законодавства про політику (США – ред.) у сфері оборони, яке обговорюється в залі Сенату»,- зауважує видання.

Водночас, зазначається, що процес затвердження законопроєкту наразі перебуває «у підвішеному стані» після того, як минулого тижня голосування за велику кількість внесених поправок застопорилося. Пропозиція Портмана і Шахін може бути прийнята в разі її схвалення більшості сенаторів. Очікується, що це станеться не раніше наступного тижня, після відзначення в Америці національного свята, Дня подяки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сенатори США пропонують збільшити оборонну допомогу Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
25.11.2021 747
Еще материалы раздела «Україна»