НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Україна
25.11.2021 428

Кабмін дав старт початку діяльності Бюро економічної безпеки

Кабмін запустив у роботу Бюро економічної безпеки.

Відповідне розпорядження розміщено на Урядовому порталі.

"Погодитися з пропозицією Бюро економічної безпеки про початок його діяльності та можливість виконання зазначених Бюро функцій та завдань щодо протидії правопорушенням, які посягають на функціонування економіки держави", - йдеться у розпорядженні.

Як зазначили на сайті БЕБ, цим розпорядженням дано старт офіційному початку діяльності Бюро.

Центральний апарат БЕБ сформовано лише на 30% від граничної кадрової чисельності. Це дає можливість запустити аналітичну та правоохоронну функції.

Проте органу поки що не виділили спеціально обладнані приміщення та будівлі, що може призвести до затягування передачі кримінальних проваджень до БЕБ від правоохоронців, які втрачають функції розслідування економічних правопорушень.

Нагадаємо, Верховна Рада 17 листопада ухвалила законопроект із поправками до адміністративного та кримінального законодавства щодо Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін дав старт початку діяльності Бюро економічної безпеки 5.00 5 1
Політика / Україна
25.11.2021 428
Еще материалы раздела «Україна»