<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
26.11.2021 1078

Зеленський назвав терміни початку нової COVID-хвилі в Україні

Новий спалах захворювань на коронавірус може розпочатися навесні 2022 року.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на прес-конференції у Києві у п'ятницю, 26 листопада.

Він зазначив, що зараз у країні щодня роблять близько 300 тисяч щеплень проти коронавірусу.

А велика кількість летальних наслідків від COVID-19 через те, на думку Зеленського, що деякі хворі звертаються за допомогою до медиків, коли вже пізно і допомогти їм не можна.

"На жаль, люди, особливо поважного віку, вони звертаються в останній момент, вони не вмирають на вулицях, як у деяких державах. Вони іноді звертаються за день до смерті, коли вони вдома минули період, коли їм можна було допомогти", - заявив Зеленський.

На його думку, до статистики COVID-смертей потрапляють випадки, коли пацієнти помирають від інших захворювань.

Статистиці щодо захворюваності на коронавірус президент довіряє, проте через людський чинник можуть відбуватися помилки.

Оценка материала:

3.00 / 2
Зеленський назвав терміни початку нової COVID-хвилі в Україні 3.00 5 2
Політика / Україна
26.11.2021 1078
Еще материалы раздела «Україна»