<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.11.2021 593

NK | Настя Каменських у провокаційній сукні запалить у «Новорічній Масці на каналі «Україна»

Зірковий детектив шоу «МАСКА», суперстар NK | Настя Каменських вже готується до найочікуванішого свята року. Для грандіозного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», яке вийде в ефірі каналу «Україна» 31 грудня о 20:00, співачка обрала неймовірну міні-сукню з багатим оздобленням.

У новорічному образі NK | Насті Каменських зроблено акцент на неординарний контраст відтінків і фактур. Це стосується і вибору зачіски співачки, адже вона водночас стала блондинкою і брюнеткою, і вибору сукні, у якій поєднали різні метали – золото та срібло.

Надихаючись святковим мотивом Нового року, зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» продемонструвала сукню у стилі NK з провокаційним дизайном та блискучими ланцюжками, які в свою чергу дарують рухам більшої динаміки та магнетизують погляди глядачів. Завершують образ оригінальне взуття на прозорих підборах, сережки-каффи, перстні і ланцюжок на шиї.

Для «Новорічної Маски на каналі «Україна» NK | Настя Каменських готує одразу два сюрпризи, про які вона сама розкаже трішки пізніше.

Нагадаємо, у новорічний вечір на сцену грандіозного шоу вийдуть найяскравіші герої, з якими глядачі вже добре знайомі, а також 8 абсолютно нових персонажів, які були спеціально створені для «Новорічної Маски на каналі «Україна». Які знаменитості приховуватимуться в цих образах – відгадуватимемо усією країною. Чекати довго не доведеться, адже маски покажуть свої обличчя одразу після виступів. Зіркові детективи проєкту NK | Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко та DZIDZIO також приготували для глядачів особливі подарунки. А допомагати відгадувати знаменитостей під масками їм будуть зіркові гості шоу.

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
NK | Настя Каменських у провокаційній сукні запалить у «Новорічній Масці на каналі «Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.11.2021 593
Еще материалы раздела «Афіша»