НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
26.11.2021 432

У гіпершоу «МАСКА» прийде VIP-гостя

Цієї суботи, 27 листопада, о 21:00 на каналі «Україна» вийде шостий випуск найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА». На сцену масштабного проєкту вийде VIP-гостя – співоча і неймовірно балакуча Пальчіка, яка зачарує детективів своїм ніжним голосом і оригінальним образом. Зірковий детектив Оля Полякова припустить, що там сховалась співачка Jerry Heil. Невже це так?

Пальчіка – це маска народної дитячої любові, ескіз якої намалював юний шанувальник гіпершоу. Вона була відтворена дизайнерами «МАСКИ» до найменших дрібниць, і тепер ця героїня готова вражати глядачів своїм талантом.

«Привіт усім шанувальникам загадок! Давайте знайомитись, я – Пальчіка. Я готова плутати та інтригувати і, як ви вже зрозуміли, мені зовсім нескладно буде обвести вас навколо пальця, – сміючись, звернеться до глядачів Пальчіка в ефірі каналу «Україна». – Сподіваюсь, ви не будете тикати пальцем в небо, розгадуючи мене».

Нова героїня запалить на сцені шоу «МАСКА» з піснею Mercy британської виконавиці Duffy. Її голос здасться зірковим детективам надзвичайно знайомим.

«Це Jerry Heil! – вигукне Оля Полякова. – Нарешті, це вже точно вона!»

Ім’я Jerry Heil звучить в гіпершоу «МАСКА» ледь не в кожному ефірі, тож детективи вже дуже зачекалися на неї. Аби переконатись у правильності своєї здогадки, Оля поцікавиться в учасниці, чи закінчувала вона диригентсько-хорове відділення в музичному училищі. Що відповість Пальчіка? Чи справді в цьому образі замаскувалась Jerry Heil? Та який новий детектив у шостому ефірі допомагатиме зірковій п’ятірці?

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «МАСКА» цієї суботи, 27 листопада, о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гіпершоу «МАСКА» прийде VIP-гостя 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
26.11.2021 432
Еще материалы раздела «Афіша»