<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
27.11.2021 1337

Зеленський відповів на петицію про заборону в’їзду в Україну для росіян

Президент Володимир Зеленський відповів на петицію громадського діяча Сергія Стерненка, в якій він закликав заборонити в'їзд до України громадянам Росії або запровадити для них візовий режим.

Петиція направлена прем'єр-міністрові Денису Шмигалю, голові Служби безпеки України Івану Баканову та секретареві Ради нацбезпеки та оборони Олексію Данілову, йдеться у відповіді на сайті президента.

Зеленський зазначив, що запровадження додаткових змін до режиму поїздок між Україною та РФ потребує детального вивчення та аналізу всіх сценаріїв. Зокрема, потрібен аналіз з точки зору безпеки та соціальних наслідків таких змін, пояснив президент.

Зеленський відправив петицію Шмигалю, Баканову та Данилову. Він просить їх проаналізувати – чи відповідає нинішній режим в'їзду громадян Росії вимогам безпеки та націнтересам.

При цьому Зеленський подякував усім причетним до петиції і назвав "виправданою" увагу суспільства до цього питання на тлі агресії Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський відповів на петицію про заборону в’їзду в Україну для росіян 5.00 5 1
Політика / Україна
27.11.2021 1337
Еще материалы раздела «Україна»