<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Світ
28.11.2021 546

Ізраїль закриває кордони через штам Omicron

Уряд Ізраїлю ухвалив рішення тимчасово закрити кордони для більшості іноземців, щоб запобігти поширенню штаму коронавірусу Omicron.

Окрім того, запроваджується низка додаткових обмежень для всіх, хто прибуває до країни, передає Укрінформ із посиланням на DW.

Згідно з новими правилами, всі, хто прибувають до Ізраїлю, в тому числі щеплені проти COVID-19 громадяни країни, будуть зобов'язані дотримуватися триденного карантину.

Пасажирів, що прибувають до країни, тестуватимуть уже в аеропорту, вказує Jerusalem Post. Особам, у яких зроблений на третій день після в'їзду до Ізраїлю ПЛР-тест виявиться негативним, дозволять перервати ізоляцію. Термін перебування на карантині для нещеплених громадян Ізраїлю становитиме сім днів.

Що ж до іноземців, які мають право в'їзду в країну, для проходження карантину їх розміщуватимуть у спеціальному "коронавірусному" готелі.

Ці заходи набудуть чинності увечері неділі, 28 листопада.

Як уточнює DW, в Ізраїлі офіційно підтверджено один випадок зараження штамом коронавірусу Omicron, ще семеро пацієнтів очікують на результати аналізу.

Як повідомлялося, Всесвітня організація охорони здоров'я 26 листопада назвала новий штам коронавірусу, виявлений у Південній Африці, Omicron. За попередніми даними, цей варіант може бути небезпечнішим, аніж попередні.

Про припинення авіасполучення з країнами півдня Африки уже оголосила низка держав, у тому числі Велика Британія та США.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ізраїль закриває кордони через штам Omicron 5.00 5 1
Політика / Світ
28.11.2021 546
Еще материалы раздела «Світ»