<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.11.2021 519

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку

Після розлучення важко збудувати нові стосунки? Нічого подібного! Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов пояснив, що відштовхує чоловіків у зовнішньому вигляді жінок. І минулі стосунки тут ні до чого. Беремо поради та змінюємо на краще своє життя!

Вантаж минулих стосунків та біль, який завдало розлучення – це те, що може підірвати самооцінку та відмовитися від яскравого майбутнього. Але якщо ви не хочете більше пірнати в минуле та готові змінюватися заради нового кохання, тоді дізнайтеся від ведучого каналу «Україна» і арт-коуча Юрія Царьова, з чим настав час розпрощатися.

Перша причина

Стиль «я нічого не хочу»

У гардеробі жінки після розлучення зазвичай лежать непомітні та невиразні речі.

«Я сподівався, що відкрию шафу однієї з героїнь шоу «Я везу тобі красу» та побачу по речам її бажання: «Я хочу, щоб моє життя було радісним!» – навів приклад ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов. – Але я відкрив і зрозумів, що їхня власниця відчуває зовсім інше: «Я насправді нічого не хочу».

За словами арт-коуча та НЛП-практика Юрія Царьова, дівчата обирають невиразний одяг, щоб ніхто з чоловіків їх не помітив, не потривожив і не підійшов. Про які стосунки тоді можна говорити?

Друга причина

Жодної сексуальності в образі

До заміжжя дівчата вміють підкреслювати свою сексуальність, але під час сімейного життя дехто з них забуває про це, тому що розчиняється у сім'ї.

«Купуючи річ, подивіться на неї очима чоловіка. Він би звернув на вас увагу в цьому одязі?» – порадив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов.

Третя причина

Немає бажання сподобатися

«По стилю деяких жінок можна зрозуміти, що вони не підбирають кольори, їх не цікавить стиль, вони просто тепло одягаються. Тобто жінки ставляться до свого одягу не так, щоби привернути увагу, а щоб було зручно, – пояснив телеведучий Василь Зима. – Коли жінка хоче сподобатися, вона одягає інші речі».

«Тобто деяким жінкам після розлучення неважливо, чи подобаються вони чоловікам, – пояснив Юрій Царьов. – Тому потрібно запитати себе: «А чому я одягаюся так, ніби мені це неважливо?» І тоді ви зрозумієте причину свого небажання бути цікавою».

І насамкінець ведучий каналу «Україна» порадив жінкам.

«Якщо, не дай боже, ви розлучаєтеся, то продемонструйте своєму колишньому, кого він втратив. Підіть до перукаря, зверніться до візажиста та купіть собі красиву сексуальну сукню. Прийдіть до РАЦСу, підпишіть папери і, повернувшись додому, відкрийте шампанське, – сказав НЛП-практик Юрій Царьов. – А що буде згодом – це вже інша історія».

Дивіться мейковер-шоу «Я везу тобі красу» з понеділка по четвер о 10:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» назвав ТОП-3 причини, чому чоловіки не звертають уваги на розлучену жінку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.11.2021 519
Еще материалы раздела «Суспільство»