НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Бізнес
Економіка
29.11.2021 425

Голосування за Держбюджет-2022 може затягнутися до кінця грудня - Стефанчук

Спікер ВР Руслан Стефанчук вважає, що народні депутати можуть схвалити закон Про Державний бюджет на 2022 рік у другому читанні і в цілому. Хоча не виключено, що парламентарі голосуватимуть постатейно до Нового року.

Про це спікер заявив на брифінгу в понеділок, 29 листопада.

"Найскладніша робота з бюджетом уже опрацьована, я сподіваюся. Ми, напевно, вперше в історії повністю обговорили цей законопроект до першого читання", - заявив він.

Стефанчук відзначив, що до другого читання очікуються пропозиції уряду.

"Далі в нас є варіант проголосувати у другому читанні і в цілому… Або якщо ми не голосуємо у другому читанні, ми фактично розкриваємо постатейне голосування у третьому читанні", - сказав Голова Верховної Ради.

За його словами, може бути змінено календарний графік і нардепи голосуватимуть щодня постатейно, щоб "до Нового року Україна одержала цей Бюджет".

Законопроект Про Держбюджет-2022 мають розглядати в четвер, 2 грудня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Голосування за Держбюджет-2022 може затягнутися до кінця грудня - Стефанчук 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
29.11.2021 425
Еще материалы раздела «Економіка»