<
НОВИНИ ДНЯ: Картопляна запіканка з сиром і часником: дуже простий рецепт  Дев'ята планета існує: вчені оприлюднили нові докази  Необхідність продовжувати "СВО", умови переговорів та стратегічна поразка РФ: головні тези з інтерв'ю Лаврова російським пропагандистам  Україна здатна досягати потрібних цілей в тилу РФ зброєю власного виробництва – ISW  Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимутьвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
29.11.2021 563

У центрі Дніпра зруйнували ханукальний світильник

У центрі Дніпра невідомі повалили світильник, запалений на честь свята Хануки.

Як передає Укрінформ, про це Дніпровське районне управління поліції повідомляє у Фейсбуці.

"Поліція Дніпра відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій на центральній площі міста. Невідомі повалили ханукальний світильник та втекли з місця події", - ідеться у повідомленні.

Інцидент стався сьогодні близько 05:55 на Європейській площі у Шевченківському районі міста.

Слідчі відділення поліції № 7 відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Триває слідство, вживаються заходи щодо встановлення та розшуку причетних осіб.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 28 листопада іудеї розпочали святкування Хануки. Це свято не має фіксованої дати і щороку припадає на різні дні. У 2021 році свято триватиме до 6 грудня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У центрі Дніпра зруйнували ханукальний світильник 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
29.11.2021 563
Еще материалы раздела «Події»