<
НОВИНИ ДНЯ: Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робитивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.11.2021 516

Малозабезпечені зможуть започаткувати власну справу: Лазебна повідомила про нову програму

В Україні з 2022 року запровадять програму, яка допоможе безробітним із числа малозабезпечених отримати кошти на започаткування власної справи.

630_360_1621253840-5365_30.11.21

Як передає Укрінформ, про це сказала міністр соціальної політики Марина Лазебна під час виступу на Всеукраїнській онлайн-конференції з питань деінституціалізації дітей з інвалідністю, що транслювався на сторінці Мінсоцполітики у Фейсбуці.

«Ми розуміємо, що найвищий ризик потрапляння дитини до інтернатних закладів, безумовно, у тих сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. Тому на додаток до програми допомоги таким сім’ям ми з нового року запроваджуємо нову програму, яка допоможе безробітним із числа малозабезпечених родин отримати кошти на започаткування власної справи і вийти з бідності», - розповіла Лазебна.

Вона додала, що також працюватимуть з регіонами, громадами, щоб більшість тих людей, які сьогодні не мають роботи і не знають, як ми кажемо, чим прогодувати своїх дітей, залучалися до роботи, до власної справи.

Як повідомлялося, раніше міністр соціальної політики України Марина Лазебна поінформувала, що на реалізацію цієї програми в проекті держбюджету на наступний рік планується близько 100 млн. грн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Малозабезпечені зможуть започаткувати власну справу: Лазебна повідомила про нову програму 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.11.2021 516
Еще материалы раздела «Суспільство»