НОВИНИ ДНЯ: Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларіввсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
30.11.2021 567

Google назвала найкращі програми для Android

Компанія Google почала підбивати підсумки року, що минає, і назвала найпопулярніші програми в магазині Google Play.

Як повідомляється в блозі компанії, цього року для підтримки ініціативності розробників враховувалися програми, створені для планшетів, а також програми для Wear OS та Google TV.

«Як і переможці 2020 року, додатки, орієнтовані на особистісне зростання, мали великий попит у 2021 році. Цьогорічні переможці знайшли творчі та часто медитативні способи допомогти користувачам пізнати себе на більш глибокому рівні. Balance, який отримав нагороду за найкращий додаток 2021 року, спонукає людей знаходити свій центр за допомогою індивідуальних медитацій», - йдеться у повідомленні.

Переможці в основних номінаціях

Найкращий додаток: Balance

Найкраща гра: Pokémon UNITE

Вибір користувачів: Додаток - Paramount+, Гра - Garena Free Fire MAX

Найкращим додатком для планшетів назвали Canva.

Оценка материала:

5.00 / 1
Google назвала найкращі програми для Android 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
30.11.2021 567
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»