<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Політика
Світ
30.11.2021 456

Лукашенко вперше назвав Крим "де-юре російським". І відвідає його з Путіним

Лідер правлячого в Білорусі режиму Олександр Лукашенко вперше назвав окупований Крим "де-факто і де-юре російським". А також заявив про те, що домовився відвідати його разом з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням його інтерв'ю "РИА Новости".

Зокрема, за його словами, Крим був нібито "де-факто російським" і до так званого референдуму.

"Ми всі розуміли, що Крим де-факто - це російський Крим. Після референдуму та де-юре Крим став російським", - наголосив Лукашенко.

Він також заявив про намір відвідати окупований острів.

"Ми тричі про це говорили (з президентом РФ Володимиром Путіним, - ред). І він повинен був сам визначитися, коли зручнішим буде час, там теплішим, навіть ідеальним був. Я йому - коли запросите, тоді й полетимо", - додав Лукашенко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лукашенко вперше назвав Крим "де-юре російським". І відвідає його з Путіним 5.00 5 1
Політика / Світ
30.11.2021 456
Еще материалы раздела «Світ»