НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.12.2021 607

«Новорічна Маска на каналі Україна»: Анастасія Приходько розповіла, за що любить новорічні свята

31 грудня о 20:00 вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі Україна». На відому сцену вийдуть нові герої, під костюмами яких сховаються суперзірки українського шоу-бізнесу, а розгадуватимуть їхні таємниці постійні детективи проєкту «МАСКА» та популярні артисти, серед яких і співачка Анастасія Приходько. Зірка розповіла, як готується до новорічних свят та коли починає прикрашати оселю.

Співачка Анастасія Приходько, яка ховалась під образом Бабки першого сезону «МАСКИ», стала зірковою гостею новорічного випуску і запевняє – вже має святковий настрій і готова ділитись ним з шанувальниками.

«Цей рік був по-справжньому шаленим і насиченим, тож я дуже радію, що можу розділити святкування Нового року з моїми колегами та друзями!» – каже Анастасія Приходько за лаштунками шоу «Новорічна Маска на каналі Україна».

Ба більше, досвід участі в шоу «МАСКА» неодноразово допомагав зірці впізнавати своїх колег під масками. А от чи не виникає у співачки ностальгії за шоу?

«Я дивлюся на ці костюми і розумію – вони неймовірні, тож який би сезон чи тематичний випуск не був – проєкт залишиться №1! Навіть сидячи в залі, мені дуже хотілось приміряти на себе новий образ і вийти на сцену. Адже крім чудової картинки у проєкта є дещо неймовірне – залаштункове життя і крута професійна команда», – розповіла співачка.

І, як виявилось, новорічний настрій в житті Анастасії Приходько є не лише в професійному плані, а й удома:

«Я обожнюю прикрашати будинок заздалегідь! Наприклад, минулого року робили це в листопаді. Бо я дуже люблю це свято – це час, коли дійсно здійснюються мрії і я вірю в це! А ще це особлива атмосфера та затишок», – поділилась Анастасія Приходько на знімальному майданчику каналу «Україна».

Шоу «Новорічна Маска на каналі Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна Маска на каналі Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска на каналі Україна»: Анастасія Приходько розповіла, за що любить новорічні свята 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.12.2021 607
Еще материалы раздела «Афіша»