<
НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенкавсі новини дня
Політика
Україна
02.12.2021 587

Наступного року фінансування сектору безпеки і оборони перевищить 320 мільярдів - Зеленський

Наступного року фінансування сектору безпеки і оборони перевищить 320 млрд грн.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський під час звернення до Верховної Ради зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України на засіданні парламенту 1 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вперше за 30 років у 2022 році фінансування всіх програм сектору оборони і безпеки перевищить 320 млрд грн”, - сказав він.

Зеленський зауважив, що у 2018 році ця сума становила 191,7 млрд грн.

За словами Президента, ці кошти, серед іншого, будуть спрямовані на запуск ракетної програми, відновлення українського флоту, створення кібервійськ, будівництва для армії літаків АН-178, а також розпочнеться будівництво воєнного заводу з виготовлення сучасних дронів.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. У посланні викладається позиція глави держави з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, прийняті ним відповідно до конституційних повноважень.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступного року фінансування сектору безпеки і оборони перевищить 320 мільярдів - Зеленський 5.00 5 1
Політика / Україна
02.12.2021 587
Еще материалы раздела «Україна»