<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
02.12.2021 577

Росія розпочала військові навчання поблизу кордону з Україною

У Росії почалися військові навчання в Південному військовому окрузі, що межує з Україною.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє пресслужба міноборони РФ.

«Понад 10 тис. військовослужбовців у складі батальйонних тактичних груп (БТГр) мотострілкових з'єднань Південного військового округу (ПВО) здійснили марші до районів загальновійськових полігонів. У польових умовах розпочнуть зимовий період навчання нового навчального року близько третини підрозділів усіх з'єднань та військових частин ПВО», - заявили в Міноборони.

При цьому йдеться про те, що бойове злагодження підрозділів організовано більш ніж на 30 загальновійськових полігонах. Для розміщення особового складу розгорнуті польові табори на базі основних полігонів у Ростовській, Волгоградській, Астраханській областях, Північній Осетії, Інгушетії, Ставропіллі та в окупованому Криму (полігон Опук).

Як повідомлялося, 21 листопада начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Росія зосередила понад 92 тис. військовослужбовців біля кордонів України і готується до нападу, який може розпочатися наприкінці січня – на початку лютого 2022 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія розпочала військові навчання поблизу кордону з Україною 5.00 5 1
Політика / Україна
02.12.2021 577
Еще материалы раздела «Україна»