<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗСвсі новини дня
Політика
Україна
02.12.2021 2313

Шмигаль озвучив плани щодо вакцинації українців

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що українська влада планує до кінця 2021 року щепити від коронавірусу більшість дорослого населення країни.

Про це повідомляється на сайті урядового порталу.

Про це, зокрема, йшлося на зустрічі членів Кабміну з представниками Всеукраїнської Ради церков та релігійних організацій.

Так, у ході переговорів прем'єр висловив подяку співрозмовникам за позицію щодо популяризації процесу вакцинації проти COVID-19.

"Власний приклад щеплення та відкриття пунктів вакцинації при релігійних організаціях дало хороший поштовх процесу загалом. Ми сподіваємося вакцинувати більшість дорослого населення до кінця року. Це, безперечно, допоможе зберегти багато життів", - сказав Шмигаль.

Нагадаємо, станом на 1 грудня в Україні повністю щеплені від коронавірусу 11 279 127 людей.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шмигаль озвучив плани щодо вакцинації українців 5.00 5 1
Політика / Україна
02.12.2021 2313
Еще материалы раздела «Україна»