<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
02.12.2021 1039

«Слуга народу» уже не лідер парламентських уподобань українців – КМІС

«Слуга народу» уже не лідер парламентських уподобань українців, а у політсили Дмитра Разумкова підтримка 10%.

e80c1e21b9b3ef2e02c0437a52f22d70_02.12.21

Якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчої неділі – провладна партія посіла б друге місце, пропустивши уперед «Європейську солідарність». Такі дані оприлюднив Київський міжнародний інститут соціології.

Загалом у Раду проходять 9 партій – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». У першу п’ятірку, до «Батьківщини» та «Опозиційної платформи – За життя» піднялася «Розумна політика» Дмитра Разумкова – за неї б проголосував майже кожен 10 респондент. Також у парламент потрапляють: «Сила і честь», «Українська стратегія Гройсмана», «Радикальна партія» Олега Ляшка та партія «Наші» Євгена Мураєва.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Слуга народу» уже не лідер парламентських уподобань українців – КМІС 5.00 5 1
Політика / Україна
02.12.2021 1039
Еще материалы раздела «Україна»