<
НОВИНИ ДНЯ: Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
02.12.2021 560

ТОП-5 порад стиліста Юрія Царьова, як змінити уявлення про себе за допомогою одягу

Втомилися від самотності? Вам хочеться зустріти своє кохання і поміняти настрій зі знака «мінус» на «плюс»? Ведучий програми «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» Юрій Царьов поділився порадами, які вже сьогодні допоможуть інакше поглянути на себе та зрозуміти, що про вас думають чоловіки.

61a73dec380a4_kanal_ukraina_novyny_ya_vezu_tobi_krasu_foto12_02.12.21

«Людина повинна полюбити мене за мій внутрішній світ, а не за те, як я виглядаю» – це помилкове переконання часто чує від дівчат ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» Юрій Царьов. Учасниці проєкту впевнені, що зовнішній вигляд – це не головне, куди важливіше – яка ти людина. Але одяг може дуже багато розповісти про нас. Тому поради топ-стиліста Юрій Царьова допоможуть розібратися з вашим гардеробом та уявленням про себе.

Порада 1

Деякі дівчата не люблять яскравих акцентів в одязі, тому що бояться привертати до себе увагу. Спробуйте почати з якоїсь однієї яскравої речі у вашому образі.

«Самотні дівчата підсвідомо роблять свій образ нецікавим, щоб їх ніхто не помітив, – пояснив ведучий каналу «Україна» Юрій Царьов.Чому вони так чинять? Тому що переконали себе, що негарні (старі, надто високі, худі чи товсті), тому гідний чоловік не зверне на них уваги. Усі ці страхи лише в голові».

Порада 2

Елегантний стиль часто створюють деталі. Обирайте такі аксесуари, які підкреслять ваш статус та образ привабливої ​​дівчини.

Порада 3

Якщо верхній одяг непримітного кольору, а під ним ще й не дуже яскрава сукня, тоді такі речі роблять дівчину не лише непомітною та сумною, а й додають роки.

«Надягаючи річ, подивіться на неї очима чоловіка. Він би звернув на вас увагу в цьому одязі?» – порадив топ-стиліст Юрій Царьов.

«Обираючи непомітний одяг, дівчина ховається від людей. Вона начебто відштовхує від себе чоловіків», – пояснив вибір деяких героїнь шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» гість програми Сергій Донгаузер.

Порада 4

«Якщо ви себе любите, тоді вам хочеться дарувати оточуючим гарні емоції, прикрашати себе, чи не так? – пояснив арт-коуч Юрій Царьов. – Тому почніть піклуватися про себе».

Порада 5

Самотні дівчата бояться компліментів. Вони не готові їх почути і тому одразу відповідають: «Я просто голову помила», «Цій сукні вже сто років», «Взагалі-то спідниці мені не личать».

Спочатку бажано просто говорити: «Дякую». Це буде приємно почути людині, яка побачила ваші гарні риси чи стильний одяг, і допоможе вам почати позбуватися невпевненості в собі.

«У багатьох дівчат дуже гарні форми, але дехто просто не вміє їх демонструвати, – пояснив топ-стиліст Юрій Царьов. – Почніть помічати свою вроду та підкреслювати її за допомогою вашого гардеробу».

Смотрите мейковер-шоу «Я везу тобі красу» с понедельника по четверг в 10:00 на канале «Украина». 

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-5 порад стиліста Юрія Царьова, як змінити уявлення про себе за допомогою одягу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
02.12.2021 560
Еще материалы раздела «Афіша»