НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації для студентів і викладачів: хто має право – повний перелік  У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі днівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.12.2021 1455

Україні прогнозують дощ і мокрий сніг, на заході - хуртовини

У п’ятницю, 3 грудня, у західних областях опади, переважно у вигляді снігу, на решті території без опадів, лише вдень в північних та більшості центральних областей мокрий сніг та дощ; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла, у південних та східних областях вдень 8-13°.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"В Україні 3 грудня хмарно з проясненнями. У західних областях опади, переважно у вигляді снігу, вночі та вранці у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській областях значний сніг, в Карпатах сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця; температура протягом доби близько 0°. На решті території без опадів, лише вдень у північних та більшості центральних областей мокрий сніг та дощ; на дорогах, крім півдня та сходу, подекуди ожеледиця; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла; у південних та східних областях вночі 3-8° тепла, вдень 8-13°. Вітер в Україні північно-західний, на півдні та сході південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с", – йдеться у повідомленні.

4-5 грудня в Україні мінлива хмарність. 4 грудня у південній та східній частинах країни дощ і мокрий сніг (вдень місцями значні опади), вночі в центральних областях місцями невеликі опади; на решті території без опадів. Температура в західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях вночі 3-8° морозу (в Карпатах і на Прикарпатті 10-15° морозу), вдень близько 0°; у південно-східній частині країни протягом доби 4-9° тепла (вдень в Криму 10-15°); на решті території вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

5 грудня без опадів, лише вночі в Криму та Приазов'ї невеликий, місцями помірний дощ та мокрий сніг, вдень у західних областях подекуди невеликий мокрий сніг і дощ, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° тепла до 2° морозу, в південній частині 2-7° тепла; на крайньому півдні вночі 0-5° тепла, вдень 6-11°. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

6-7 грудня у західних областях невеликий мокрий сніг та сніг, температура вночі та вдень 6 грудня близько 0°, 7 грудня 1-7° морозу. На решті території невеликі дощі, в північних областях з мокрим снігом, температура 6 грудня вночі від 3° тепла до 3° морозу, 7 грудня 0-6° тепла, вдень 3-9° тепла, у північних областях 0-6° тепла, у південній частині вночі 2-8° тепла, вдень 9-15°.

У столичному регіоні 3 грудня хмарно з проясненнями. Вночі без опадів, вдень мокрий сніг та дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура по Києву вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла; по області вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 2-7° тепла.

4-5 грудня у Києві мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Зниження температури: вночі 3-8° морозу, вдень 3° тепла - 2° морозу.

6-7 грудня у столиці невеликий мокрий сніг з дощем (вночі 6 грудня місцями). Температура вночі та вдень 0-5° тепла (вночі 6 грудня від 2° тепла до 3° морозу).

Оценка материала:

5.00 / 1
Україні прогнозують дощ і мокрий сніг, на заході - хуртовини 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.12.2021 1455
Еще материалы раздела «Суспільство»