<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
03.12.2021 567

Путін поскаржився Ердогану на застосування "Байрактарів" на Донбасі

Президенти Росії та Туреччини Володимир Путін і Реджеп Таїп Ердоган провели у п'ятницю, 3 грудня, телефонні переговори.

Про це повідомляє видання Sabah.

За даними видання, під час розмови порушувалися теми України, Сирії, Лівії, Азербайджану та Вірменії.

Також лідери країн торкнулися теми двосторонніх відносин.

У Кремлі повідомили, що президент Росії Володимир Путін у розмові з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом обговорив ситуацію в Україні. І поскаржився на застосування турецьких бойових безпілотників "Байрактар".

Повідомляється, що Путін заявив про важливість повного дотримання мінського Комплексу заходів 2015 року та інших домовленостей, у тому числі в нормандському форматі.

"Президент Росії звернув увагу на те, що Київ продовжує деструктивну лінію, спрямовану на зрив мінських угод. Про це свідчить провокаційна активність Збройних сил України в зоні конфлікту, включаючи застосування ударних безпілотних апаратів "Байрактар", - йдеться в повідомленні.

Раніше Ердоган заявив про готовність стати посередником між РФ та Україною. У Києві пропозицію підтримали, але в Росії витупили проти.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін поскаржився Ердогану на застосування "Байрактарів" на Донбасі 5.00 5 1
Політика / Україна
03.12.2021 567
Еще материалы раздела «Україна»