<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
04.12.2021 509

Війна на Донбасі: шість обстрілів, поранений український воїн

Минулої доби, 3 грудня, російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню, три з них - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, у напрямку Красногорівки окупанти вели вогонь з протитанкової гармати МТ-12. У бік Кримського російські найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поблизу Станиці Луганської ворог двічі вів обстріли, застосовуючи артилерію калібру 122 мм та озброєння БМП-1. Біля Зайцевого ворожі війська вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. В районі Попасної противник здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Унаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я – задовільний.

Як зазначається, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7-му годину ранку, 4 грудня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: шість обстрілів, поранений український воїн 5.00 5 1
Політика / Україна
04.12.2021 509
Еще материалы раздела «Україна»