НОВИНИ ДНЯ: Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецептвсі новини дня
Політика
Україна
05.12.2021 3857

В Одесі 6 грудня пройде церемонія включення до складу ВМС України двох нових катерів "Айленд"

Два нових патрульних катери типу "Айленд" - "Суми" і "Фастів" - включать до складу Військово-Морських сил України. Церемонія пройде 6 грудня в Одесі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на видання "Думська".

За його даними, катери "Суми" і "Фастів" пришвартувалися до 18-біля причалу Морвокзалу Одеси. Джерела видання повідомили, що їх прийматимуть до складу ВМС України ввечері 6 грудня.

У прес - службі ВМС повідомили, що 6 грудня в Одесі пройдуть заходи, присвячені до 30-ї річниці створення Збройних сил України.

"6 грудня з 10:00 до 16: 00 на території причалів морського вокзалу міста Одеси відбудеться виставка катерів, зразків військової техніки і озброєння українських ВМС та інших видів ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що жителі і гості Одеси зможуть побачити водолазне спорядження, автомобільну техніку, Артилерійське озброєння, системи реактивного залпового вогню і протикорабельний комплекс "Нептун". Крім того, катери ВМС будуть відкриті для відвідування.

Нагадавши, два нових патрульних катери типу "Айленд" прибули в Україну з США 23 листопада. Вони отримали назви" Суми "та"Фастів".

Оценка материала:

3.00 / 2
В Одесі 6 грудня пройде церемонія включення до складу ВМС України двох нових катерів "Айленд" 3.00 5 2
Політика / Україна
05.12.2021 3857
Еще материалы раздела «Україна»