<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Політика
Україна
05.12.2021 889

Резніков анонсував нову структуру Міноборони та «демілітаризацію» посад

Міністерство оборони має перетворитись на ефективний цивільний орган влади, який формує політику, а також здійснює військово-політичне та адміністративне управління ЗСУ, забезпечує цивільно демократичний контроль. Для цього буде затверджена нова структура міністерства.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив міністр оборони Олексій Резніков під час години запитань до уряду у Верховній Раді.

«Найближчим часом планується затвердження нової структури міністерства, в якій на функціональному рівні будуть відображені найголовніші напрями: стратегія; управління фінансовими ресурсами; забезпечення і логістика; озброєння; цифрова трансформація; розвиток людського потенціалу; міжнародне співробітництво і комунікації», - повідомив міністр.

Резніков зазначив, що вже розпочалася поступова «демілітаризація» посад у міністерстві, а військові фахівці будуть сконцентровані у Генеральному Штабі.

Міністр також повідомив, що до кінця року заплановано створення 5-ти міжструктурних комітетів, які дозволять підвищити ефективність прийняття рішень.

Як повідомляв Укрінформ, у Міноборони створять аналог Агентства НАТО з питань підтримки та закупівель.

Оценка материала:

5.00 / 1
Резніков анонсував нову структуру Міноборони та «демілітаризацію» посад 5.00 5 1
Політика / Україна
05.12.2021 889
Еще материалы раздела «Україна»