<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Політика
Україна
05.12.2021 607

Резніков назвав створення кібервійськ одним з пріоритетів Міноборони

Міністерство оборони спільно Генштабом Збройних сил відпрацьовують структуру кібервійськ і підготують відповідний законопроєкт.

Про це під час години запитань до уряду сказав міністр оборони Олексій Резніков, передає кореспондент Укрінформу.

“Стосовно створення кібервійськ є абсолютно чіткий план. Я на всіх візитах і зустрічах обговорював допомогу з цього приводу. Кіберзагрози теж зазначають як одну з головних п’яти загроз з боку нашого недружнього сусіда. І на сьогодні, оскільки це складова Збройних сил, ми так само з главкомом, з Генеральним штабом відпрацьовуємо структуру і вийдемо з проєктом відповідного законодавчого врегулювання”, - сказав Рєзніков.

Він додав, що "це пріоритет - один з п’яти".

Як повідомляв Укрінформ, 14 травня РНБО ухвалила Стратегію розвитку кібербезпеки на наступні п'ять років.

26 серпня Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 14 травня "Про невідкладні заходи з кібероборони держави".

Оценка материала:

5.00 / 1
Резніков назвав створення кібервійськ одним з пріоритетів Міноборони 5.00 5 1
Політика / Україна
05.12.2021 607
Еще материалы раздела «Україна»