<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
06.12.2021 769

Турецька Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту

Турецька оборонна компанія Aselsan, продовжує розширяти присутність в Україні. Черговим кроком, після реєстрації в Україні ТОВ “АСЕЛЬСАН УКРАЇНА” (Aselsan Ukraine LLC) та відкриття офісу у Києві, буде відкриття Центру технічного обслуговування та ремонту.

kozak1-1536x864_06.12.21

Про це в інтерв’ю журналу Business Ukraine повідомив президент та генеральний директор компанії Aselsan Халук Гьоргюн, передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Defence Express.

“Я з гордістю повідомлю, що зараз ми наполегливо працюємо над планами створення незалежного сервісного центру в Києві. Основними напрямками діяльності цього Центр технічного обслуговування та ремонту (MRO Center) буде післяпродажна підтримка, технічне обслуговування та ремонт”, – заявив Халук Гьоргюн.

Президент та генеральний директор компанії Aselsan також висловив сподівання на розширення присутності продукції компанії в Україні.

“У ТОВ “АСЕЛЬСАН УКРАЇНА” ми надаємо пріоритет місцевим потребам. Це означає пропонувати широкий вибір послуг – від промислової співпраці до післяпродажної підтримки, що надається на місцевому рівні в Україні. Завдяки широкому спектру інженерних, оборонних та комерційних рішень ми очікуємо значного прогресу на українському ринку та продовжуватимемо шукати нові можливості для подальшого розвитку локальної співпраці”, – зазначив він.

Раніше Халук Гьоргюн представив в Україні можливості легких бойових модулів розробки та виробництва компанії Aselsan SARP Dual та SARP KPVT, що були встановлені на бронемашинах від НВО “Практика”.

“Це лише початок нашої співпраці тут в Україні. Попереду перед нами довга дорога і співпраця в інтересах різних користувачів. Це зробить нашу спільну роботу ще успішнішою”, – заявляв тоді президент та генеральний директор компанії Aselsan, коментуючи подію.

Aselsan A.Ş. – турецька оборонна корпорація, яка займається дослідженнями, розробкою та виробництвом передової військової продукції для повітряних, наземних і морських сил. Компанія є одним з основних підрядників збройних сил Туреччини.

У рейтингу 100 найбільших військово-промислових компаній світу за 2020 рік від американського видання Defense News компанія Aselsan посіла 48 місце.

Оценка материала:

5.00 / 1
Турецька Aselsan відкриває в Україні Центр технічного обслуговування та ремонту 5.00 5 1
Політика / Україна
06.12.2021 769
Еще материалы раздела «Україна»