<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
06.12.2021 926

У США продовжуються випробування українських танків Т-84У

Американські військові продовжують вивчати українську бойову техніку, зокрема, закуплені майже 20 років тому зразки танків.

Так, днями у мережі Twitter було оприлюднено світлини танка Т-84У під час випробувань на одному з полігонів США, передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Defence Express.

Судячи з фото, американці перевіряли телевізійну помітність виготовлених на ДП “Завод імені Малишева” українських машин в різних умовах.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки закупили чотири одиниці основних бойових танків Т-84 (остання версія Т-80УД з комплексом активного захисту “Дрозд”) ще у 2003 році. На початку цього року було оприлюднено інформацію, що американські військові відправили Т-84 на полігон Юма, у головний випробувальний центр армії.

Також варто додати, що в США у жовтні цього року був відправлений й найбільш сучасний український танк БМ “Оплот”. Ця машина була замовлена у 2018 році й виготовлена в “максимальній” комплектації (вартістю $7 млн).

Оценка материала:

5.00 / 1
У США продовжуються випробування українських танків Т-84У 5.00 5 1
Політика / Україна
06.12.2021 926
Еще материалы раздела «Україна»