<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2021 522

Волонтери роблять Україну непереможною – Зеленський

Завдяки зусиллям українських волонтерів, їхній допомозі армії, нашу державу перемогти не вдасться.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час урочистого заходу з нагоди Міжнародного дня волонтера, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це (підтримка волонтерів – ред.) зробило Україну непереможною у 2014 році. Це робить нашу державу й сьогодні непереможною і непереможною, упевнений, завжди. Неможливо перемогти військо, чисельність якого невідома. Армію, до лав якої в одну мить стає десятки, сотні тисяч, мільйони небайдужих, тих, хто готовий віддати все, що є», - сказав Зеленський.

Глава держави навів приклади того, на що готові українські громадяни, коли йдеться про захист своєї Батьківщині. Він згадав про успішного бізнесмена з Києва, який продав свій позашляховик, аби допомагати армії. Згадав й про молоду дівчину з Дніпра, яка могла будувати успішну кар'єру, вийти заміж та жити спокійно, натомість ухвалила рішення допомагати захищати Україну. Тепер вона збирає медикаменти направляє їх бійцям на фронт. Також він згадав 11-річного хлопця, який збирав кошти на велосипед, але потім передав їх на підтримку армію, бо їй це потрібніше.

"Український народ завжди був чуйним до потреб інших. Ми завжди допомагали один одному у біді. Та однієї миті поняття "українці" та поняття "волонтери" стали словами синонімами", - наголосив Зеленський.

Президент з нагоди Міжнародного дня волонтера вручив низці громадян державні відзнаки за їхню самовіддану працю заради захисту Батьківщини.

Як повідомляв Укрінформ, 5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтерів (Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку).

Оценка материала:

5.00 / 1
Волонтери роблять Україну непереможною – Зеленський 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2021 522
Еще материалы раздела «Суспільство»