<
НОВИНИ ДНЯ: Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2021 449

Нова пандемія може бути ще смертоноснішою, - творець вакцини AstraZeneca

Одна з творців вакцини AstraZeneca Сара Гілберт вважає, що пандемія коронавірусу далека від завершення. А наступна може бути ще більш смертоносною.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на The Guardian.

За її словами, наступна пандемія може бути більш заразною.

"Це буде не останній раз, коли вірус загрожує нашому життю і засобам до існування. По правді кажучи, наступна може бути гірше. Вона може бути більш заразною, або більш смертельною, або і тією, і іншою", - сказала вона.

Одна з творців вакцини AstraZeneca вважає, що не можна втрачати наукові досягнення і знання, отримані в ході досліджень по боротьбі з коронавірусом.

"Ми не можемо допустити ситуації, коли ми пройшли через все, через що пройшли, а потім виявляємо, що величезні економічні втрати, які ми зазнали, означають, що все ще немає фінансування для забезпечення готовності до пандемії", - сказала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нова пандемія може бути ще смертоноснішою, - творець вакцини AstraZeneca 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2021 449
Еще материалы раздела «Суспільство»