<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.12.2021 460

Дев’ять регіонів України можу перевести із «червоної» одразу до «жовтої» зони

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій планує найближчим часом розглянути питання щодо переведення 9 регіонів із червоної у жовту зону епідемічної небезпеки.

Про це йшлося під час селекторної наради щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби на території України.

«Найближчим часом Державна комісія ТЕБ і НС розгляне питання щодо виведення 9 регіонів із червоної в жовту зону епідемічної небезпеки», - зазначається в повідомленні.

Водночас під час наради наголошувалося, що з 6 грудня набули чинності нові карантинні правила, які передбачають посилення обмежень у жовтих зонах. Так, відвідування масових заходів, робота кінотеатрів, театрів, закладів громадського харчування та спортзалів буде дозволена лише за наявності у 100% колективів та відвідувачів принаймні однієї дози щеплення.

У Міністерстві внутрішніх справ підкреслили, що представники закладів на вході повинні перевіряти QR-коди через сканування в «Дії». Національна поліція ретельно перевірятиме дотримання цих правил.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дев’ять регіонів України можу перевести із «червоної» одразу до «жовтої» зони 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
06.12.2021 460
Еще материалы раздела «Суспільство»