<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.12.2021 607

Анатолій Анатоліч пробіг марафон у Валенсії: «Цю медаль я присвячую Нілу»

Сьогодні ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч пробіг свій третій марафон за три місяці. 42 км у Валенсії за 4 години 45 хвилин.  

61ae29bd2f05a_anatolich_1_07.12.21

«Я пробіг цей марафон краще, ніж у Лондоні, але трохи гірше, ніж у Нью-Йорку. Дякую всім, хто підтримував мене в соцмережах, мою чудову сім'ю, яка зараз тут, зі мною, моїх колег з ранкового шоу. Через надлишок емоцій навіть розплакався, коли отримав медаль. Ендорфіни, нічого з цим не поробиш. Дуже важливо, що Ніл уперше був зі мною на марафоні, і саме цю медаль я присвячую йому. Коли виросте, хочу, щоб він оцінив, що я свого часу чотиримісячним малюком возив його на свій марафон. Сподіваюсь, і Ніл повезе мене на свій марафон, коли я вже не зможу бігати, а він присвячуватиме медалі мені», – поділився Анатолій Анатоліч.

Ведучий каналу «Україна» також розповів, що погода була мінливою: сонячно й нежарко, але дуже вітряно, іноді це навіть заважало долати дистанцію.

Нагадаємо, це вже третій марафон Анатоліча за останні три місяці.

«Найскладнішим виявився Нью-Йоркський, найрівнішим – у Валенсії. Ну, а першим і незабутнім став Лондонський. Але кожен з них був неймовірним», – розповів Анатолій Анатоліч.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Анатолій Анатоліч пробіг марафон у Валенсії: «Цю медаль я присвячую Нілу» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.12.2021 607
Еще материалы раздела «Афіша»