<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
07.12.2021 646

«Нічого мене так не збуджує, як…»: Даша Астаф'єва відверто розповіла про участь у гіпершоу «МАСКА»

У сьомому випуску грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», з’явилась зіркова гостя – Норка. У образі «не улюблинеці» Андрія Данилка сховалась співачка Даша Астаф’єва, яка своїм виступом наробила галасу в залі: злилась у палкому поцілунку з зірковим детективом, навмисно впала на підлогу, а за лаштунками навіть зізналась, через які фантазії хоче забрати маску Норки додому.

61af0a7b29dc7_astaf_yeva_1_07.12.21

У BACKSHOW «МАСКА» відома співачка Даша Астаф’єва зізналась – роль Норки, яка за легендою у першому сезоні не сподобалась зірковому детективу Андрію Данилко, її анітрохи не обурила. Навіть навпаки:

«Чесно кажучи, нічого мене так не збуджує, як костюмчики. Зі мною цей образ став найпривабливішим, тож я навіть задумуюсь, чи не забрати його собі додому», – прокоментувала Даша Астаф’єва у бекшоу «МАСКА».

Під час виступу співачки стався дещо непередбачуваний момент – в останні хвилини пісні Норка впала на спину і лежала, аж поки ведучий гіпершоу Володимир Остапчук не допоміг зірці підвестись. Проте, виявилось, такий маневр Астаф’єва зробила неспроста.

«Це мій подарунок глядачам. Під час репетиції я дійсно знепритомніла – впала. Всі сміялись, звісно, окрім мене. Тож я вирішила зробити таке па, як спогад нашій знімальній групі», – зізналась співачка за лаштунками каналу «Україна».

А от найскладнішим елементом для артистки стали височезні 20-сантиметрові підбори: «Я дуже-дуже на «ви» з підборами і це були найвищі шпильки у моєму житті! Не знаю, як інші артисти працюють на такій висоті. Я, чесно кажучи, кілька разів падала, тож дуже хвилювалась за виступ».

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Нічого мене так не збуджує, як…»: Даша Астаф'єва відверто розповіла про участь у гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
07.12.2021 646
Еще материалы раздела «Афіша»