<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
07.12.2021 573

РФ стягує до лінії розмежування на Донбасі великокаліберну артилерію і танки – розвідка

Російська Федерація стягує до лінії розмежування на Донбасі великокаліберну артилерію і танки. Окупанти також збільшили кількість снайперських пар на передових позиціях.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ посилює підрозділи поблизу лінії зіткнення по окремих напрямках додатковими 122-мм самохідними артилерійськими установками, танками і бойовими машинами піхоти з порушенням домовленостей про відведення важкого озброєння", - йдеться в повідомленні.

За даними української розвідки, на передових позиціях противник збільшив кількість снайперських пар у готовності до нанесення втрат особовому складу Об'єднаних сил, знищення елементів відеоспостереження та провокування вогню у відповідь.

Разом з тим, зі снайперами з'єднань і частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів, не залучених до виконання бойових завдань, проводяться тренувальні збори під керівництвом кадрових військовослужбовців Збройних сил РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ стягує до лінії розмежування на Донбасі великокаліберну артилерію і танки – розвідка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
07.12.2021 573
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»