<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
07.12.2021 425

МВС готує законопроекти про підвищення безпеки дорожнього руху

Сьогодні в Чернігівській області сталось серйозне ДТП, в результаті якого загинули мінімум 13 людей. МВС готує законопроекти про підвищення безпеки дорожнього руху.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook-сторінку міністра.

"У цьому місяці за моєю ініціативою у Верховну раду України буде внесено законопроекти, спрямовані на підвищення безпеки дорожнього руху", - повідомив Монастирський.

Він також закликав дотримуватися правил дорожнього руху. Голова МВС повідомив, що поліція суворо каратиме водіїв та власників комерційних транспортних засобів, які їздять на "лисій гумі" або використовують для економії грошей колеса, які мають недопустимі недоліки.

Оценка материала:

5.00 / 1
МВС готує законопроекти про підвищення безпеки дорожнього руху 5.00 5 1
Політика / Україна
07.12.2021 425
Еще материалы раздела «Україна»