НОВИНИ ДНЯ: Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
08.12.2021 870

У Кличка назвали дату початку шкільних канікул

Зимові канікули для столичних школярів розпочнуться 25 грудня і триватимуть до 9 січня включно.

Як передає Укрінформ, про це розповів депутат Київської міської ради, заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, повідомляє пресслужба Київради.

«Причин для переносу часу початку канікул немає. Завдяки ефективним протиепідеміологічним заходам в столиці вдалось зупинити зростання захворюваності на COVID-19 і вийти з червоної зони епідеміологічної небезпеки. Зараз всі 425 столичних шкіл працюють у звичайному режимі, а наші служби проводять постійний моніторинг закладів середньої освіти, контролюючи динаміку захворювання», – заявив Мондриївський.

Посадовець зазначив, що фахівці наполегливо рекомендують максимально вакцинувати населення для безпечнішого перебігу хвороби та збереження життя.

«Київ – лідер з вакцинації в Україні. Зараз вже зроблено майже 3,2 мільйона вакцинацій, де повністю вакциновано 1,58 мільйона киян, а серед представників освітньої галузі ця цифра вже майже 97 відсотків. Вакцинація, як показує практика, полегшує перебіг хвороби та рятує життя. Як зазначають представники центральної влади, якщо в країні буде досягнуто рівень вакцинації двома дозами 70 відсотків дорослого населення можна буде скасовувати карантинні обмеження», – підкреслив Мондриївський.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кличка назвали дату початку шкільних канікул 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
08.12.2021 870
Еще материалы раздела «Столиця»