<
НОВИНИ ДНЯ: Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингах  Конгресмен США про те, коли Україна отримає допомогу: раніше, ніж будь-хто може подумати  Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Українівсі новини дня
Політика
Світ
08.12.2021 539

Байден та Путін не обговорювали ПП-2 - Пєсков

Під час переговорів президентів США та РФ Джо Байдена та Володимира Путіна тема газопроводу Північний потік-2 не згадувалася.

Про це заявив речник російського президента Дмитро Пєсков.

"Ні, не говорив. Північний потік-2 ніяк не згадувався вчора", - сказав Пєсков у відповідь на питання про те, чи напередодні говорив Байден Путіну, що США впливатимуть на Німеччину для припинення Північного потоку-2.

Нагадаємо, у вівторок, 7 грудня, Байден та Путін спілкувалися по захищеній лінії відеозв'язку. Бесіда проходила у форматі тет-а-тет і тривала трохи більше двох годин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден та Путін не обговорювали ПП-2 - Пєсков 5.00 5 1
Політика / Світ
08.12.2021 539
Еще материалы раздела «Світ»