<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі рокивсі новини дня
Політика
Україна
08.12.2021 724

Усі мають бути готовими захищати Україну – Резніков

Між Україною та Росією більше ніколи не буде відносин, як раніше. Тому всі українці мають бути готовими захищати свою країну і привчати дітей до того, що це їх може торкнутися.

Про це сказав міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю для ArmyInform, яке було оприлюднено в середу, 8 грудня.

"Напад Росії багато чого змінив. Але і в суспільстві, і в самій армії, як і раніше, зберігається багато інерції. Стоїть найскладніше завдання - перелаштувати свідомість. Наш агресивний сусід нікуди не дінеться", - заявив Резніков.

З його слів, навіть якщо війна несподівано закінчиться завтра і Росія піде з окупованого Криму й окремих районів Донбасу, неконфліктного співіснування досягнути можна буде тільки через десятиліття чи більше.

"Як було раніше, уже не буде. Усі громадяни мають бути готові захищати країну. Щоб у Кремлі не виникало навіть думок про рецидиви. Ми повинні виховувати дітей із розумінням, що їх це може торкнутися. А це означає зовсім інший формат відносин між громадянами та владою. Це база для нового публічного контракту", – наголосив Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Усі мають бути готовими захищати Україну – Резніков 5.00 5 1
Політика / Україна
08.12.2021 724
Еще материалы раздела «Україна»