<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.12.2021 689

Отруйно-красива пара: Оля Полякова пофліртувала з Мухомором у гіпершоу «МАСКА»

Зірковий детектив улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», співачка Оля Полякова натякнула на свого улюбленця. Чим саме меланхолійному романтику вдалося підкорити серце відомої білявки?

772256_09.12.21

У сьомому випуску грандіозного шоу «МАСКА» ліричний одинак Мухомор виконав пісню «Красный бархат» гурту «КОРРУПЦИЯ». Яскравий номер викликав бурхливі овації залу. Не втрималась навіть Оля Полякова:

«Браво! Тут у нас є скринька від Мухомора, у якій я знайшла шмат лінолеуму з номером. Може, це номер телефону, написаний спеціально для мене? Герой мені свої «мухоморчики строїть» вже другий ефір поспіль. Я теж запам’ятала всі факти про нього, наприклад те, що він розлучений», – поділилась Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».

Тому зіркові детективи звернулись до Андрія Данилка, який неодноразово запевняв, що з першого випуску розгадав особу під маскою. Але він пообіцяв собі тримати це в таємниці.

«Лише подивіться на нього – це високий, статний чоловік. До того ж і одинокий… Боже, – посміхаючись, зазначила Полякова і вирішила поставити питання герою: А чи працював Мухомор у цирку?»

Відповідь не змусила себе чекати: «Олю, якщо ти й надалі балуватимеш мене своєю увагою, я влаштуюсь на будь-яку роботу», – відзначив Мухомор у шоу «МАСКА».

Чим завершиться історія між зірками та чи дійде Мухомор до фіналу грандіозного шоу «МАСКА», глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро!

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Отруйно-красива пара: Оля Полякова пофліртувала з Мухомором у гіпершоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.12.2021 689
Еще материалы раздела «Афіша»