<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заявивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
09.12.2021 516

У новому випуску гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук стане героєм стрічки «Аліса в Країні Чудес»

Восьмий ефір масштабного шоу-детективу «МАСКА», який вийде на каналі «Україна» цієї суботи, 11 грудня, о 21:00, буде сповнений сенсацій та інтриг, а його ведучий Володимир Остапчук здивує новим надзвичайним перевтіленням у героя фільму «Аліса в Країні Чудес» Божевільного капелюшника.

6072c3adcd0c7_09.12.21

У найзагадковішому шоу сучасності «МАСКА» відбуваються такі ж дивовижні та казкові речі, як і в цій популярній пригодницькій стрічці. Глядачі каналу «Україна» з величезною цікавістю спостерігають за яскравими, карколомними, а часом і скандальними подіями в шоу та всією країною розгадують таємниці розкішних масок. У восьмому ефірі проєкту Володимир Остапчук приміряє образ одного з найвидоміших лиходіїв світу кіно – Божевільного капелюшника, якого зіграв голлівудський актор Джонні Депп.

«У цьому образі важко не так фізично, як емоційно відігравати шаленого капелюшника, – каже ведучий грандіозного шоу «МАСКА» Володимир Остапчук. – А втім, це мій улюблений персонаж у другому сезоні. Виявляється, що й фізіогноміка в мене дуже схожа на виконавця цієї ролі. Ну гляньте на мене – просто вилитий Джонні Депп!»

У новому випуску ми побачимо виступи семи вражаючих учасників, а також однієї VIP-гості, подробиці про яку канал «Україна» розкриє зовсім скоро. А ось як відреагували зіркові детективи на шокуюче відкриття Поросяти, під маскою якого приховувався народний артист України Павло Зібров?  

«Павло Миколайович настільки винахідливо заховав свій голос, що я навіть уявити не могла його в цій масці, – дивується Оля Полякова. – Мені здавалося, що в Поросяті – не співак, а людина, яка зовсім не знає нашого цеху. Порося скоріше рохкало, а не співало. Звичайно, треба було якось ховати свій голос, але не так сильно. Можливо, тоді б його не розсекретили минулого разу».

А ось DZIDZIO, схоже, шосте чуття підказало, що в цьому образі може критись Павло Зібров.

«Я думав, що там хтось інший. Але перед тим, як зняли маску, DZIDZIO сказав: «А що вам говорить пісня «Мертві бджоли не гудуть»? Насправді я просто так це ляпнув. Я був упевнений, що там не Зібров, тому коли побачив Павла Миколайовича, був просто шокований», – ділиться враженнями зірковий детектив в ефірі каналу «Україна».

А чим вражатимуть учасники глядачів цього разу? І кого розсекретять у восьмому ефірі гіпершоу?

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 11 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
У новому випуску гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук стане героєм стрічки «Аліса в Країні Чудес» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
09.12.2021 516
Еще материалы раздела «Афіша»