<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
10.12.2021 597

У Мінцифри розповіли, як отримати 1000 гривень за вакцинацію

Оформлювати без посередників і лише через застосунок «Дія» – як отримати, так звану, «тисячу Зеленського» розповіли у Мінцифри. Попередили: зробити це можуть тільки повністю вакциновані, тобто двома дозами. Якщо хочете отримати виплату до Нового року, то заяву необхідно оформити до 29 грудня.

Витратити тисячу можна лише упродовж чотирьох місяців, на подорожі Україною, спортзали, книжки чи кіно. Картка для розрахунків віртуальна, як і сума. Тобто, отримати готівкою або переказати на іншу картку цю тисячу неможливо – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Якщо хтось пропонуватиме допомогу в оформленні – попереджають у Мінцифри, – то це шахраї.

«У жодному разі для того, щоб зараховувати вам такі кошти в розмірі 1000 гривень ніхто і ніколи не має права запитувати, ні дані ваших карток, ні дані про ваш банк – нічого подібного, оскільки ці всі сценарії вже реалізовано», – пояснив Мстислав Банік, керівник із розвитку електронних послуг Мінцифри.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У Мінцифри розповіли, як отримати 1000 гривень за вакцинацію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
10.12.2021 597
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»