<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт сирного печива з горіхами  Стало відомо, які інструменти вирішення житлового питання будуть в новому законодавстві  На вихідних дощі та зливи в Україні триватимуть  Скільки українців підтримують введення військ НАТО до України: результати опитування  Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
08.12.2021 650

Міністр Ляшко розповів про 1000 гривень за вакцинацію

Шахраї уже гріють руки на, так званій, «тисячі від президента за вакцинацію».

Надсилають повідомлення, пишуть від імені МОЗу, обіцяють гроші, якщо назвете дані своєї картки – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Тож, у Міністерстві нагадують: обіцяну тисячу можна отримати лише на віртуальну картку і витратити на квитки у кіно, театри, на заняття спортом, купівлю книжок або ж транспорт всередині України.

«Програма цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину – «єПідтримка», –  розпочнеться 19 грудня. Механізм отримання такої фінансової допомоги: онлайн через мобільний додаток “Дія”», – розповів Віктор Ляшко, Міністр охорони здоров’я.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр Ляшко розповів про 1000 гривень за вакцинацію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
08.12.2021 650
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»