НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
08.12.2021 643

Міністр Ляшко розповів про 1000 гривень за вакцинацію

Шахраї уже гріють руки на, так званій, «тисячі від президента за вакцинацію».

Надсилають повідомлення, пишуть від імені МОЗу, обіцяють гроші, якщо назвете дані своєї картки – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Тож, у Міністерстві нагадують: обіцяну тисячу можна отримати лише на віртуальну картку і витратити на квитки у кіно, театри, на заняття спортом, купівлю книжок або ж транспорт всередині України.

«Програма цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину – «єПідтримка», –  розпочнеться 19 грудня. Механізм отримання такої фінансової допомоги: онлайн через мобільний додаток “Дія”», – розповів Віктор Ляшко, Міністр охорони здоров’я.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністр Ляшко розповів про 1000 гривень за вакцинацію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
08.12.2021 643
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»