НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.12.2021 750

У гіпершоу «МАСКА» з’явиться нова надзвичайна героїня – Чайна квітка

Цієї суботи, 11 грудня, о 21:00 на каналі «Україна» вийде довгоочікуваний восьмий випуск найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні і в усьому світі шоу «МАСКА». У ньому глядачі познайомляться з абсолютно новою маскою – чарівною гостею проєкту Чайною квіткою, яка здивує зіркових детективів незвичними музичними підказками. Яка суперзірка могла приховатись у цьому образі?

Лише один виступ, лише кілька підказок і лише одна спроба для детективів здогадатися, хто замаскувався в костюмі Чайної квітки. Цей оригінальний образ створив дизайнер шоу «МАСКА» Назар Дідик, який обдарував героїню розкішним капелюхом у формі чашки з блюдцем.

Зіркові детективи будуть вражені цим витонченим образом, і щойно героїня з’явиться на сцені, почнуть пропонувати свої версії, яка зірка може критись під маскою Чайної квітки. Так, Оля Полякова одразу заявить, що це може бути телеведуча Маша Єфросініна, NK | Настя Каменських вважатиме, що там могла сховатись одна з ексучасниць гурту «НЕАНГЕЛИ» SLAVA KAMINSKA або VIKTORIA, Олег Винник висловить здогадку, що це може бути ведуча «Зіркового шляху» Альона Вінницька, а DZIDZIO – співачка Jerry Heil. І тільки в Андрія Данилка вже традиційно – жодних версій. А що ж розповість про себе сама героїня?

«Привіт усім квітколюбам! Я щаслива озеленити це неймовірне шоу своєю присутністю. І хоча садівники інколи обрізали моє зелене листячко, я все ж спромоглась розростися по половині півкулі. Шановні детективи, сподіваюсь, у вас ідеальний слух. Зараз він вам неабияк знадобиться, адже все, що необхідно знати про квітку, ховається у звуках, які ви зараз почуєте», – заявить в ефірі каналу «Україна» чарівна Чайна квітка й дасть глядачам оригінальні музичні загадки.

На сцені грандіозного шоу «МАСКА» героїня виступить з піснею Diamonds співачки Rihanna, після чого найсерйозніший зірковий детектив проєкту вже висловить свою здогадку.

«На мій погляд, вона начебто трішки імітує Настю Приходько, відповідає в манері Насті Приходько. Але мені здається, що це не Настя», – зазначить Андрій Данилко.

То хто ж замаскувався в цьому витонченому образі? І чи вдасться зірковим детективам розсекретити учасницю?

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «МАСКА» цієї суботи, 11 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У гіпершоу «МАСКА» з’явиться нова надзвичайна героїня – Чайна квітка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.12.2021 750
Еще материалы раздела «Афіша»