<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.12.2021 580

«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: DZIDZIO поділився головним секретом своїх розкішних костюмів

Напередодні Нового року, 31 грудня, о 20:00 телеканал «Україна» покаже грандіозне шоу «Новорічна МАСКА». Мегапопулярний співак, зірковий детектив проєкту «МАСКА» DZIDZIO у спеціальному випуску з’явиться у суперсвятковому образі з особливою родзинкою та разом із відомими масками подарує шанувальникам неймовірний виступ.

Популярний артист DZIDZIO з’явився на сцені святкового шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» у яскравій червоній шубі, яку підкреслює штучне жовте хутро з чорними вкрапленнями. Голову співака прикрасив чорний кашкет з чорним камінням і модні окуляри з черепами та камінням.

«Дійсно мене тут вже царем називають за такий образ, – сміючись, коментує DZIDZIO на знімальному майданчику каналу «Україна». – Але так я з’явився тут неспроста. На сцені співатиму «Зимова казка» – прошу глядачів вчити слова і будемо запалювати разом!»

До яскравого номеру артиста долучаться улюблені маски мільйонів: Ворон, Буйвол, Кажан, Жабеня, Вовк, Лев та Винова краля. Всі вони отримають подарунки та запалять у веселому танці.

Зірковий детектив зізнається – на знімальному майданчику проєкту «МАСКА» почувається як удома. А зі своїми зірковими колегами здружився за два сезони аж надто сильно:

«Нам тут так добре разом – постійно бавимось і підтримуємо одне одного. Ось, наприклад, сьогодні – мені у цьому вбранні затишно і тепло, а Настя Каменських змерзла і почала грітись об мене, у рукави засунула ручки. То я ж і не проти, кажу: «Грійся, моя маленька». То я тут як у сауні, – зізнався DZIDZIO. – Але Потапу нема чого переживати! Я грію нормально – без усіляких дурних моментів».

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: DZIDZIO поділився головним секретом своїх розкішних костюмів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.12.2021 580
Еще материалы раздела «Афіша»