<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заяви  Дощі, грози та сонце: якою буде погода в регіонах України 18 травня  Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
10.12.2021 689

«Хотіли роздягнути – отримуйте»: учасниця гіпершоу «МАСКА» достроково зніме маску

Вже завтра, 11 грудня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже восьмий випуск улюбленого шоу-детективу мільйонів «МАСКА». Зіркові експерти разом із глядачами спробують розгадати секрети учасників та визначать півфіналістів проєкту. Чи вийде Скандал на відому сцену після ігнорування правил і чого чекати від найепатажнішої героїні?

Попередній випуск грандіозного шоу «МАСКА» запам’ятався глядачам витівкою непередбачуваного Скандалу. Завершивши свій виступ фразою: «У мене немає настрою говорити», героїня просто пішла зі сцени, чим неабияк обурила зіркового детектива DZIDZIO, який попросив одразу ж зняти маску з героїні.  Проте у суботу Скандал знову з’явиться перед глядачами:

«Нічого не сталось, просто після минулої підказки я була впевнена, що мене розсекретять і, звісно, не хотіла підігрувати цьому. Але в мене ще є незавершені справи з детективами», – поділилась Скандал.

Про які справи говорить учасниця і які факти про себе погодиться відкрити Скандал – глядачі дізнаються у новому випуску. Відомо лише те, що зірка під маскою, і далі гратиметься у свої ігри з зірковими детективами й чинить гучну провокацію.

«Я попереджала, що Скандал провокувати не варто! Хотіли роздягнути – отримуйте! Я зніму маску – дивіться уважно, адже більше підказок не буде», – заінтригувала героїня.

Чи стане відомо ім’я зірки під маскою Скандалу і хто потрапить у півфінал суперпопулярного шоу-детективу «МАСКА» – глядачі дізнаються вже завтра.

Дивіться новий випуск улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» у суботу, 11 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Хотіли роздягнути – отримуйте»: учасниця гіпершоу «МАСКА» достроково зніме маску 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
10.12.2021 689
Еще материалы раздела «Афіша»